On the CSS Profile, I have a supplemental question that asks how much I’ll withdraw from my Michigan 529 savings plans What do I say? I have absolutely no idea lol
Original wording of the question:
Enter the estimated amount that will be withdrawn for the student for the 2015-16 academic year from Section 529 prepaid tuition plans established for the benefit of the student.
Well, how much is in the plan? Are you planning on using it all up first before loans and other cash from current income, or taking out one-fourth of the balance this coming school year?
Found out the question isn’t applicable because I have a savings plan not a prepaid tuition thing. Thanks anyway!